Kroezeboom in Tubbergen

Camping (tevens SVR) Gastenboerderij Klein Baasdam

In hartje Twente, tussen Tubbergen en Ootmarsum, bevindt zich de voormalige boerderij van de familie Gast. Wanneer je het erf oprijdt, wordt het al gauw duidelijk: "Bij Gast voelt een gast zich meteen thuis!"

Dit is een (SVR)-camping gelegen tegenover Landgoed Baasdam, net even buiten het mooie glinsterende Tubbergen. De afstand tot het dorp is 1,2 km. Op de camping bieden ze zeer royale plaatsen voor 35 caravans. Op de verschillende veldjes is er voor ieder wel een geschikte plek te vinden. Kies je voor de gehele dag zon of toch liever een schaduwrijke plek? Ze proberen samen met jou de plaats te creƫren, die bij jou past.

De faciliteiten op de camping zijn: was- en douchegelegenheid met warm en koud water, 6 douches/wastafels, 6 toiletten, 2 urinoirs, afwasgelegenheden, een koelkast en vriezer en een wasmachine tegen betaling. Ze hebben een knusse zithoek waarje tevens kunt kletsen met andere gasten en elke ochtend ligt de krant op de leestafel. Er staat een sjoelbak, tafeltennistafel en een voetbalspel. Voor de kleine gasten is er op 1 veld een zandbak en 2 schommels. Uiteraard ontbreekt gratis snel internet niet op onze camping. Jouw fiets staat keurig binnen gestald en er zijn voldoende oplaadpunten.

Gedurende de zomermaanden kun je gebruik maken van het zwembad (11 m doorsnee, 1.10 m diep). Dit wordt gestuurd d.m.v zoutelektrolyse. Dat betekent geen irritatie van chloor en heerlijk zacht voor de huid. Doch indien je liever niet in het water bevind maar aan de waterkant dan is misschien onze visvijver met karper, steur e.d. iets voor jou.

Praktische informatie

  • Mocht het zo zijn dat het je hier zo goed bevalt dan kan jouw caravan hier in de winterstalling tot het nieuwe seizoen begint!
  • Omdat ze een Folder Informatie Punt en tevens Rustpunt zijn vind je bij familie Gast veel informatie over wat er te doen is in onze mooie gemeente. Ze hebben voldoende fietsroutes en verkopen de kaarten van het fietsnetwerk, wandelnetwerk en paardrijnetwerk van Twente.
  • Naast de camping beschikken ze ook over een vakantiewoning voor maximaal 6 personen. Verhuur is mogelijk voor een week, midweek of weekend.
  • Neem je jouw paard graag mee op vakantie? Jouw viervoeter krijgt bij hun weidegang en ze hebben enkele stallen ter beschikking.

Kijk op de website en facebookpagina voor nieuws en arrangementen! Ze zijn geopend vanaf Pasen t/m de herfstvakantie.

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter