Routetips!

Al meer dan 30 jaar wordt door SBN-Tubbergen tijdens de 1e week van de bouwvakvakantie ( geldend voor de regio Noord) de vierdaagse georganiseerd. Het SBN verwelkomt je in 2022 graag voor de 37e editie van de Tubbergse Fiets4Daagse!

De routes van de vierdaagse gaan dwars door de prachtige natuurgebieden zoals het Springendal en Dal van de Mosbeek. Jaarlijks trekt het evenement vele mensen en biedt volop beleving in Tubbergen. Ontdek de mooie routes, passend bij iedere deelnemer weer in de zomer van 2022!

Beleef het platteland en geniet van natuur, cultuur en avontuur

Meedoen aan de Tubbergse Fiets4Daagse is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor je zomervakantie.

Je vind hier nog de gemoedelijkheid van het platteland!

Komt het in Tubbergen beleven! De Tubbergse Fiets4Daagse is gemoedelijk, kleinschalig (circa 500 deelnemers) en kent een gezellig randgebeuren bij start en finish. De Twentse gastvrijheid, het prachtige coulissen landschap met zijn glooiende essen en daarbij nog haar schitterende natuur, nodigen je uit om naar Tubbergen te komen. Hier tref je nog een mix van loof- en naaldbomen, heidevelden met haar vennen, bronnen in het Springendal en ook veel cultuur-/ historische monumenten.

En smaakt 4 dagen fietsen in Tubbergen naar meer? Dan kun je met het fietsknooppunten netwerk Twente nog heel wat dagen vooruit om bijzondere plekjes te ontdekken in de gemeente Tubbergen.

Ontdek Tubbergen met de fiets!
Ontdek Tubbergen met de fiets!

Programma

Van dinsdag 2 augustus t/m vrijdag 5 augustus wordt alweer de 37e editie georganiseerd. Dit jaar kan je weer kiezen uit de afstanden 25-30, 40-45 of 60 km. Een fietstocht door Duitsland is tevens onderdeel van de 60 kilometer!

Fietsend door de prachtige natuur
Fietsend door de prachtige natuur

Praktische informatie

Starttijden:

  • 60 KM starttijd tussen 8:30 en 12:00 uur.
  • 40-45 KM starttijd tussen 8:30 en 13:00 uur.
  • 25-30 KM starttijd tussen 8:30 en 14:00 uur.

Starten kan bij 'De Delle', naast de Protestantse Kerk, aan de Hattinkstraat 4, 7651 CL in Tubbergen. Daarnaast kan men zich iedere ochtend inschrijven tijdens de starttijden.

Kosten:

  • Volwassene € 14
  • NFTU leden € 12
  • Kinderen t/m 14 jaar € 6

Het is ook mogelijk om een dag mee te fietsen. Kosten hiervoor bedragen € 4 per persoon en voor kinderen t/m 14 jaar € 2.

Gezellig randgebeuren bij de finish
Gezellig randgebeuren bij de finish

Tip je vrienden

facebook twitter