Wandeling 'Bomen en struiken' Dal van de Mosbeek

Bomen en struiken saai? Echt niet! Ga mee met de wandeling ‘Bomen en Struiken’ op zaterdag 29 april en er gaat een wereld voor je open. We gaan op stap door het Dal van de Mosbeek en ontdekken alles over boomwortels, groenblijvers, groeiringen en het verschil tussen bomen en struiken. De gids van Landschap Overijssel neemt je mee naar bijzondere exemplaren en vertelt je leuke en interessante weetjes. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Wat is het verschil tussen een boom en struik? Waarom blijven naaldbomen groen en loofbomen niet? Hoe oud kan een boom worden? En hoe weet je of een struik giftig is of niet? In het Dal van de Mosbeek staan bijzondere bomen en struiken. Met de gids ga je op pad en ontdek je het rijke leven van bomen en struiken. Onderweg hoor je ook meteen meer over dit oeroude natuurgebied en haar rijke geschiedenis. Tip: trek stevige schoenen aan.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/eropuit/activiteiten

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Kinderen: € 3,-

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter