Met kinderen

Op vakantie gaan met kinderen betekent heel vaak: kinderen blij, ouders blij! Daarom hebben we hier een selectie overnachtingsadressen waarbij je kinderen niet uitgespeeld raken. Mega veel speeltuintjes, binnen- en buiten entertainment & lekker ravotten in de natuur!

Op vakantie met kinderen in Twente

Tubbergen met Kids

Op vakantie gaan met kinderen is het allerleukste als de kinderen zich goed weten te vermaken. Is toch een soort van ongeschreven regel en in Twente snappen wij dat. Daarom zijn we ook zo'n ideale vakantie voor een vakantie met kids! Kom bijvoorbeeld kamperen in onze groene & rustige omgeving. Terwijl jij je spullen uitpakt en de tent opzet, hebben de kinderen al vriendjes & vriendinnetjes op de camping gemaakt. Samen spelen ze urenlang in de speeltuintjes, het zwembad, de zwemvijver of doen ze samen enthousiast mee met het entertainment!

Alles Wat Je Nodig Hebt Voor Een Geslaagde Vakantie

Het ideale aan Twente is verder dat je alles binnen handbereik hebt. Een attractiepark, een winkelstad, mega speelvoorzieningen zoals Monkey Town en Kids City zijn nooit verder dan 20 minuten rijden. Of maak een klein uitstapje naar de grens voor een plons in het zwembad van Uelsen of Nordhorn. Of bezoek onze eigen top activiteiten voor kinderen in Tubbergen! Ga samen aardbeien plukken in Mander, laat je kinderen uitrazen en urenlang spelen in Speeltuin de Morskieft (ook wel bekend als de rood-geel speeltuin) of probeer de uitgang te vinden in het Groot Twents Maisdoolhof. Scheur op de elektrische crossmotors in Mander, ga koeknuffelen in Geesteren of ga met de familie voor een portje short golf. Wie van het gezin heeft de minste slagen?

Overnachten Met Kinderen in Tubbergen

Wees van harte welkom op 5-sterrencamping De Molenhof in Reutum. Deze camping staat bekend om z'n 34 (!) speeltuintjes, visvijver, plonsplas, overdekte speeltuin in een speelboerderij, animatieteam en een binnen- en buitenzwembad. Verder kunnen de kinderen ook schatgraven in Mollie's Modder Mijn. Genoeg te doen dus!

Nog zo'n familiecamping trouwens: Recreatiepark Kaps in Tubbergen. Kom overnachten in je eigen camper/tent/caravan óf kies voor gemak & luxe en slaap in een ingerichte safaritent of bungalow. Terwijl de ouders genieten van de mooie groene omgeving kunnen de kinderen naar hartelust spelen op de grote airtrampoline, het leuke zwembad en de verschillende speeltuinen. Bij Kaps hoort trouwens ook de shortgolf baan waar je samen met de familie kijken wie het beste is in golfen!

Avonturen voor Jong en Oud

In Tubbergen is er dus geen tijd voor verveling! Ontdek samen met de kids de prachtige fiets- en wandelroutes die door de adembenemende Twentse natuur slingeren en wissel het af met bezoekjes aan alle kids activiteiten. We hebben trouwens ook al een overzichtje met 11 tips voor kids om wat te doen met goed én slecht weer!

Waar wacht je nog op? Boek nu jullie gezinsvakantie in Tubbergen en beleef samen het Twentse avontuur!