Kids

Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

Geschreven door

Corine

Leestijd 4 minuten 1690 x bekeken

Waarom restaurants met speeltuinen een briljant idee zijn voor ouders? Heel simpel: als de kinderen zich vermaken kunnen de ouders ontspannen!

Waarom Restaurants met Speeltuinen een Briljant Idee zijn voor Ouders

Als ouders kan het vinden van een geschikte eetgelegenheid voor het hele gezin soms een uitdaging zijn. Echter, restaurants met speeltuinen bieden een briljante oplossing voor dit dilemma! Deze restaurants zijn niet alleen een zegen voor ouders, maar zorgen er ook voor dat kinderen een leuke tijd hebben. Als zij druk zijn met klimmen, klauteren en zwieren, geeft dat jou net iets meer tijd om tot rust te komen met een kop koffie. Of een lekkere borrel! Zolang je niet de hele tijd je kinderen in bedwang hoeft te houden als het eten op tafel staat, dan is het voor iedereen van het gezin meer ontspannen. Gelukkig hebben we in Tubbergen en omgeving genoeg plekjes hiervoor. We nemen je even mee!

Restaurant & Speeltuinen Morskieft

Restaurant & Speeltuinen De Morskieft in Fleringen/Reutum, gemeente Tubbergen, staat voor urenlang speelplezier! Zowel binnen als buiten kunnen kinderen zich vermaken. Het is een dagje uit voor het hele gezin! Wipwappen, draaimolens, klimmen en klauteren op toestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, speelzand, familieschommels, gewone schommels en onwijs veel andere toestellen maken de speeltuin buitengewoon geweldig. Als ouders plof je binnen of buiten lekker neer, geniet van de goede keuken & lekkere drankjes en ziet het plezier op de gezichtjes. Vriendjes, vriendinnetjes, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen: vaak komen ze gezamenlijk deze kant op. En alsof de binnen- en buitenspeeltuin nog niet genoeg zijn: je kan hier ook een escaperoom voor kinderen boeken. Ze gaan zonder begeleiding van ouders naar binnen en ze hebben 45 minuten de tijd om te ontsnappen! Daarnaast is het ook mogelijk om een balletje te slaan met Blacklight Midgetgolf. Genoeg te doen dus bij De Morskieft!

Ook bij slecht weer is Morskieft een goed idee
Ook bij slecht weer is Morskieft een goed idee

Familierestaurant & recreatiepark Kaps

Wees welkom bij Kaps in Tubbergen! Hier hoeven de kinderen zich sowieso niet te vervelen. Met een grote buitenspeeltuin met onder andere klimtorens, een glijbaan, een grote zandbak, een interactieve sona (dans & speel jij mee?) en een airtrampoline weet menig kind hier uren te vertoeven. Ook in de binnenspeeltuin weten ze zich goed te vermaken! Ouders schuiven hier lekker aan in alle rust op het landelijk gelegen terras of binnen bij de haard. Lunchen, dineren, borrelen, koffie met een gebakje: het eten van Familierestaurant Troubadour is ook nog eens heerlijk. Een heerlijke beleving dus, voor zowel ouder als kind! Ook leuk trouwens, de shortgolfbaan meteen naast het restaurant. Ga samen met je kinderen langs de 9 holes en kijk wie met de minste slagen over komt!

Speeltuin Kaps
Speeltuin Kaps

De Molenberg

In het landelijke & groene Reutum kan je als gezin ook goed terecht bij Cafe De Molenberg. Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich namelijk een grote speeltuin met terras! Kinderen kunnen hier naar hartelust spelen op de wipwappen, schommels, klimtoestellen, glijbanen maar ook springen op een luchtkussen, grond omploegen met een elektronische graafmachine en zelfs racen op een heus racecircuit. Als ouders of begeleiders plof je neer op de comfortabele stoelen en kan je genieten van een hapje & drankje. De entree is trouwens gratis!

Terras bij de Molenberg
Terras bij de Molenberg

Bistro Kampkuiper

In de zomermaanden is de knusse speeltuin voor kinderen tussen de 2-7 jaar geopend bij Bistro Kampkuiper! Als ouders kan je goed toezicht houden op de kinderen, want het terras grenst meteen aan de speeltuin. Opa's, oma', papa's en mama's kunnen daarom eenvoudig de tijd nemen voor een lunch, borrel of iets lekkers kiezen van de bistro kaart!

Kinderen snoepen van softijsje bij Kampkuiper
Kinderen snoepen van softijsje bij Kampkuiper

Fraans Marie

Voor de iets oudere kinderen is Fraans Marie ook een hele goede optie: terwijl zij lekker aan het midgetgolfen zijn geniet jij van een verfrissende borrel op het terras. De achttien banen kunnen ze in hun eigen tempo afwerken! Met een beetje geluk zijn ze er dus wel even zoet mee. Óf je doet natuurlijk mee en gaat samen de competitie aan! Ook gezellig.

Midgetgolf Fraans Marie
Midgetgolf Fraans Marie

Of kinderen nou kunnen schommelen, golfen, klauteren of klimmen: het bezoeken van een mooie speeltuin is sowieso al één groot feest! Ben je dus op zoek naar een restaurant met speeltuin? Een leuk dagje weg met de kinderen in de omgeving van Tubbergen in Twente? Dan ben je in onze gemeente aan het juiste adres! Veel speelplezier!

Vier de blijheid!
Vier de blijheid!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Route-tips

  Bijzondere route: de Bronnenroute door Het Springendal

Tip je vrienden

facebook twitter