Nieuws

Goudenvondst expositie gesloten vanwege winterstop

Geschreven door

Visit Twente

Leestijd 1 minuten 414 x bekeken

Afgelopen seizoen konden bezoekers een kijkje nemen bij de bijzondere gouden vondst voor Oost Nederland bij Landgoed Oude Brunninckhuis. Deze is momenteel gesloten voor een winterstop. Vanaf 8 april 2023 weer geopend!

Nieuw: groepsarrangementen-programma begin 2023

Begin 2023 zal er op Landgoed Oude Brunninckhuis een nieuw programma worden gestart met groepsarrangementen. Een groepsarrangement omvat een lezing, expositie, rondleidingen met bijzondere wetenswaardigheden en nog veel meer. Men kan dan met de auto Landgoed Oude Brunninckhuis bezoeken. Dit van maandag tot en met zaterdag, volg hiervoor het nieuws op onze website www.landgoedoudebrunninckhuis.nl .

Winterstop Goudvondst expositie

De Goudvondst-expositie op Landgoed Oude Brunninckhuis die op zaterdagen alleen fietsend en wandelend te bezoeken is, is gesloten met ingang van zaterdag 22 oktober 2022 tot 7 april 2023. Paaszaterdag 8 april a.s. en daarop volgende zaterdagen is de expositie voor gasten/ bezoekers weer geopend. Mensen die moeilijk ter been zijn kunnen op afspraak op zaterdag de expositie bezoeken.

Vergaderen hele jaar door

Landgoed Oude Brunninckhuis staat het gehele jaar ter beschikking als vergaderlocatie voor natuurlijk, authentiek, stijlvol en ongestoord vergaderen.

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kunst & cultuur

  De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter