Agenda

Weerselose markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

Aanvang
Locatie
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen), Geesteren

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Winterwandeling Dal van de Mosbeek

Aanvang
Locatie
Infocentrum Ijs & Es, Mander

Wat gebeurt er allemaal in de winter; meer dan je denkt. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Kom dan naar onze winterwandeling op zaterdag 15 december, we verzamelen om 14.00 uur bij infocentrum IJs en Es en gaan dan samen met onze gids op excursie.

Winterwandeling voor hele gezin in het Dal van de Mosbeek

Aanvang
Locatie
Restaurant "Watermolen Bels", Mander

Zin in een winterse wandeling? Ga zaterdag 15 december mee op stap met onze gids door het Dal van de Mosbeek. De gids vertelt je wat er in de winter zoal gebeurt in de natuur. En dat is meer dan je denkt. We starten bij Infocentrum IJs & Es om 14.00 uur. De wandeling duurt ongeveer 1,5-2 uur. Het is een leuk uitje voor het hele gezin.

Kerstfair Reutum

Aanvang
Locatie
Erve Groothuis, Reutum

Op zaterdag 15 december vind wederom de kerstfair in Reutum plaats. Erve Groothuis, kerkstraat 19 te Reutum wordt omgebouwd tot een gezellig kerstdorp met vele kraampjes.

Winterfeest De Pollen/ West Geesteren

Aanvang
Locatie
Basisschool in De Pollen

Op zaterdag 15 december vind de eerste editie van het Winterfeest in De Pollen plaats. Tussen 16.00 en 18.00 uur wordt er gestart met een bier- en wijnproeverij en zullen er oliebollen verkocht worden.

Kindersterrenkijkavond

Cosmos Sterrenwacht

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Je mag lekker lang opblijven want je gaat naar de sterrenwacht. Hoe cool is dat! Wat is er nu mooier dan op een mooie heldere avond sterren te kijken! Op de even zaterdagen t/m 16 maart. Tijd: 19.00 tot 21.30 uur.

Winter Wiesenfest Manderveen

Bier, braadworst en gezelligheid tijdens het Winter Wiesenfest

Aanvang
Locatie
Feestterrein X-MAS Festival Manderveen, Manderveen

Jetzt geht’s los tijdens het Winter Wiesenfest met de powerband Wir sind SPITZE!. Met hun interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-ups voorzien van dikke blazers en vingervlugge accordeon zetten ze de tent volledig op z’n kop.

Kroegavond met Spoenk

Aanvang
Locatie
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse, Vasse

Zaterdag 15 december is er bij eetcafé Bolscher weer een leuke muziekactiviteit waar jong en iets ouder heerlijk van kunnen genieten. Deze avond is er gezellige vrolijke “ live” muziek bij het café woar muziek inzit in Vasse.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer