Agenda

Oranjedag Tubbergen

Aanvang

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren staat Oranjedag 2018 ook al in de steigers. Deze dag wordt op vrijdag 27 april (Koningsdag) gehouden. Achter de schermen zijn is de organisatie hard aan het werk. Deze vrijwilligers komen uit de Oranjewijk, want deze Tubbergse wijk wil er wederom een spectaculaire dag van maken. Een feest voor alle bewoners van Tubbergen en de omliggende kerkdorpen en natuurlijk ook voor alle toeristen. Voor jong en oud!

Dressuur Geesteren

Subtop Hippisch Geesteren

Aanvang
Locatie
Subtop hippisch Geesteren, Geesteren

Van 25 tot en met 29 april 2018 vindt de vijfde dressuureditie van Hippisch Geesteren plaats op de prachtige terreinen van Erve Maathuis, waar jaarlijks het internationale hoog gedoteerde CSI Twente plaatsvind.

Weerselose markt

Aanvang

Iedere zaterdag opnieuw is het een geweldige drukte op de Weerselose Markt. Afhankelijk van de tijd van het jaar komen er 1500 tot 5000 bezoekers.

Kingpop Vasse

Aanvang

Het festival Zeg je ‘Koningsdag’ in Vasse, dan zeg je ‘Kingpop!’ 27 april is het weer zover: het laagdrempelige festival vol vermaak, creatieve spektakels maar bovenal een muzikale dag voor jong en oud!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer