Trekkertrek 14 augustus 2022

Een spectaculair evenement waarbij de gehele dag wordt gestreden door trekkers in verschillende zwaarteklassen.

Zondag 14 augustus a.s. organiseert het Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) weer haar gezellige trekkertrek evenement. Er gaan weer veel strijders meedoen in de standaard gewichtsklassen. De lichtste klasse hierin is 0-2600 kg en de zwaarste klasse is 13 tot 15 ton. In elke standaardklasse is een 1e, 2e en 3e prijs te behalen. Ook is er per klasse één beker te winnen door de beste deelnemer uit de gemeente Tubbergen die buiten de top 3 eindigt.

Om 8.30 u zal het startsein worden gegeven en zullen de sleepwagens de eerste meters worden voortgesleept. Het doel is om zo ver mogelijk de sleepwagen voort te trekken over een baanlengte van 100 meter. Er is een uitgebreid programma waarbij om ca 18.00u. de laatste trek wordt verwacht.

Naast de standaardklassen zijn er ook sporttrekkers en specials die voor spektakel zullen zorgen. De deelnemerslijst wordt gepubliceerd op www.ajktubbergen.nl en hier zijn ook de reglementen en (verzekerings) -voorwaarden te vinden.

Tijdens de trekkertrek kunnen de bezoekers zich van een natje en droogje voorzien in de snack- en drankentent. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Het wordt weer een gezellige dag voor jong en oud en de entree is gratis. Graag tot ziens!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Trekkertrek AJK Tubbergen

Adres
Bovenbroeksweg, 7678 SP Geesteren

Tip je vrienden

facebook twitter