Oktubberfest

prijs
€ 10,00
locatie
Centrumplein, Tubbergen

Herzlich willkommen in der Heimat! Een spectaculair Oktoberfest op 20 oktober in Tubbergen! Vanaf half 7 zijn de deuren geopend en is iedereen van harte welkom. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Oktubberfest

Een spectaculair Oktoberfest op 20 oktober in Tubbergen! Vanaf half 7 zijn de deuren geopend en is iedereen van harte welkom. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

20 Oktober 2018 wordt er flink feest gevierd op het Tubbergse kerkplein. Dan wordt er een echt Oktoberfeest georganiseerd. Om 18.00 beginnen we met het aanstoten van het 1e vat in onze feesttent. Tot 23.00 kan iedereen zich laten gaan met bier, wijn of andere lekkere versnaperingen. Onder begeleiding van de immens populaire band Falsch und Verrückt maken we er de hele avond een groot feest van. Ook hebben we nog een Special-act voor wanneer de jongens van Falsch und Verruckt een drinkpauze inlassen. Voor verdere informatie, zoals ticketverkoop of deel/win acties houdt onze website en facebook in de gaten.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer