Boh Foi Toch bij Cafe Bolscher in Vasse

locatie
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse, Vasse

Op zaterdag 9 maart komt de bekende Achterhoekse band Boh Foi Toch weer naar zaal Bolscher voor een optreden. Kaarten zijn reeds te reserveren op telefoonnummer: 0541-680215.

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest

Op zaterdag 3 maart verzorgt de dialectband ‘Boh Foi Toch’ vanaf 20.30 uur een optreden in Vasse bij Zaal Bolscher in het café ‘Woar muziek in zit’.

De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper en de onverwacht goede muzikale symbiose van deze vier Achterhoekers zorgen ervoor dat elk optreden van Boh Foi Toch, dus ook in Vasse, tot een zeer speciale gebeurtenis verwordt, die je niet snel vergeet!

Daar zij veelal in grote tenten en festivals optreden, blijft voor hun de charme nog steeds de kleinere zalen: het directe contact met publiek , de gemoedelijkheid en de gezellige sfeer blijft één van hun grote drijfveren.

Kaartverkoop

De zaal in Vasse is op zaterdag 3 maart open vanaf 20.30 uur. De kaartverkoop is al in volle gang. Deze kosten € 20,- en zijn te bestellen bie het café woar muziek inzit: Café Bolscher Vasse, telefoon 0541 680215.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer