Jumping Schröder Tubbergen

Van donderdag 23 t/m zondag 26 mei 2019 wordt op het terrein van BWG Stables in Tubbergen het internationale concours Jumping Schröder Tubbergen gehouden.

Op donderdag 23 mei begint het concours met een aantal nationale rubrieken. De landelijke ruiters kunnen dan op dit prachtige terrein van de gebroeders Schröder rijden. Ruiters uit allerlei landen wereldwijd komen hier om aan deze wedstrijd deel te nemen.

Jumping Schröder Tubbergen is een internationaal springconcours met faciliteiten van het hoogste niveau! Er is op dit terrein een strodorp en kinderdorp aanwezig en er zijn ook feestavonden.

Sportgala

De sportfestiviteiten beginnen een avond eerder al met het Jumping Schröder Sportgala Tubbergen. Op 22 mei wordt bekend wie de sportman, sportvrouw, jeugdsportploeg, sportploeg en sporttalent van het jaar in de gemeente Tubbergen zijn geworden.

Concours

Het concours zelf begint op donderdag 23 met twee CSI programma's. Tijdens de hoofdrubriek op vrijdag zijn er door ruiters ook punten te verdienen voor de internationale Longines Ranking. De vrijdag staat verder voor een deel in het teken van de veulenveiling. Zaterdag vind er een groot Ruiterbal plaats. Zondags wordt de Grote Prijs van Tubbergen verreden.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

BWG Stables

Adres
Reutummerweg 43a, 7651 KK Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter