Trekkertrek Tubbergen

Het Agrarisch Jongeren Kontakt houdt zondag 11 augustus de jaarlijkse trekkertrek wedstrijden op een graslandperceel nabij de kruising Hardenbergerweg en de Bovenbroeksweg in Geesteren.

Een dag waarin vele strijders meedoen in de standaard gewichtsklasse. Met hierin de lichtste klasse 0-2600 kg en de zwaarste klasse tot 15 ton! Ook is er in iedere klasse een extra beker te verdienen voor de beste strijd(st) er uit de gemeente Tubbergen!

Vanaf 9.00 uur zal het spektakel losbarsten en de eerste trekkers plaats nemen voor de sleepwagen “The Balance of Power” of de “Buurman en Buurman”. De hele dag is er een uitgebreid programma met rond 18.00 uur de laatste trek.

Naast de standaardklassen zijn er ook hobbysporttrekkers die voor spektakel zullen zorgen. Met dit jaar de ''Mooi Wark Klasse'', een vrije klasse voor het zwaardere materieel tot maximaal 24 ton. Tijdens de trekkertrek kunnen de bezoekers zich van een natje en droogje voorzien in de snack- en drankentent. De kinderen kunnen zich laten schminken en uitleven op een springkussen. Een belevenis voor jong en oud! De entree is gratis.

Graag tot ziens op zondag 11 augustus!

Wanneer

Locatie

Locatie Trekkertrek

Adres
Bovenbroekweg/Langeakkersweg, Geesteren (Ov)
E-mail