The Eagles naar Fleringen

De organisatie van Rockpodium uit Fleringen is er opnieuw in geslaagd een erg succesvolle band naar Fleringen te halen en wel deze keer op een mooie zaterdagavond ergens tussen Kerst en Nieuwjaar op 28 december.

Oude rockers Harrie Lenferink en Gerard Schepers vonden het weer eens tijd worden. Vanaf pakweg 21.00 zijn er ‘Six men on a mission!’ Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Voor deze band begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties met fans over de hele wereld. Hun missie is telkens weer de fans te laten genieten van de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband.

De muzikanten hebben hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit.

De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën. Wie kent ze niet? Hits als: DESPERADO, NEW KID IN TOWN, LIFE IN THE FAST LANE EN NATUURLIJK HOTEL CALIFORNIA, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is.

Kaarten

Voor de prijs hoeft U het weer niet te laten. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij DOK’s en kosten in de voorverkoop € 10,00. Aan de kassa betaalt U €12,50. En...vol is vol.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Aan de deur
  • € 10,00 Voorverkoop

Locatie

Eetcafé DOK'S

Adres
Ootmarsumseweg 249-251, 7666 NB Fleringen
Telefoon
0546-621956
E-mail
Website
www.doks-fleringen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter