Bonte avond - SV Vasse.

Na het succes van vorige jaren wordt er ook deze winterperiode weer een gezellige traditionele bingo loterij-avond gehouden bij de SV Vasse op vrijdag 13 december..

Vrijdag 13 december staat de Kerst Bingo Loterij avond gepland. Vanaf 19.30 uur is men van harte welkom in de kantine van de SV Vasse. Waaraan iedereen jong en oud kan meedoen en iedereen welkom is.
De prijzen pot is opnieuw royaal goed gevuld en vele ludieke prijzen zullen in het teken staan van de naderende Kersttijd!!

Kom met uw familie, vrienden, buren, kaartclubje, elftal, team voor een gezellige avond ouderwets bingo spelen in het SV Vasse clubgebouw. Tevens wordt er een loterij gehouden waar weer prachtige waardevolle seizoen prijzen te winnen zijn.

De avond staat bekend als een “bonte SV Vasse avond” waar van alles altijd gebeurd gepaard gaande met veel humor en sfeervolle activiteiten. Ook zullen er een aantal Dobbel rondes worden gehouden. Iedereen is van harte welkom voor een sportief avondje uit en een kopje koffie met iets lekkers wordt u aangeboden. De vele prijzen worden altijd spontaan aangeboden, en hiervoor is de SV Vasse de sponsoren zeer erkentelijk.

Voor deze avond bestaat altijd veel belangstelling, en ook vele niet leden zijn deze avond present en van harte welkom in het clubgebouw van de SV Vasse.

Wanneer

Locatie

SV Vasse (Sportpark ’t Lankamp)

Adres
Denekamperweg 124, Vasse

Tip je vrienden

facebook twitter