Uitvoering 'Onderuit' Tubbergen

Vrijdag 17 januari om 19.00 uur zal Theatergroep 'sTOF het stuk "Onderuit" gaan spelen in de basiliek in Tubbergen. Het stuk gaat over (kinder)armoede en geeft je "sTOF" tot nadenken.

THEATERGROEP ‘sTOF KOMT NAAR TUBBERGEN! Het oude jaar is inmiddels voorbij... Tijd om ook in het nieuwe jaar armoede zichtbaar te maken! Te beginnen bij een mooie toneelvoorstelling over armoede. Deze wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Mariska Jogems van SWDT.

In de voorstelling kijk je naar een gemiddeld gezin. Vader, moeder, kinderen, gezellige buren en (veeleisende) familieleden en anderen. Eigenlijk niets aan de hand. Totdat er dingen gebeuren waardoor de gelukkige situatie totaal verandert en het gezin vastloopt, ‘onderuit’ gaat. Het leven van iedereen staat op zijn kop. Wat nu? Wie helpt?

Na de voorstelling zullen er 2 workshops worden gegeven. Er is een workshop over weerbaarheid door Astrid van het SWTD en een workshop over "Hoe nu verder?" door Mariska van het SWTD.

Daarnaast zal ook de stichting leergeld Tubbergen aanwezig zijn voor informatie. De voorstelling is voor iedereen, kinderen, jongeren en ouders, zeer toegankelijk en gratis.

Aanmelden kan via: m.jogems@swtd.nl of b.huitink@hpancratius.nl voor info: Diaken B. Huitink 06-20432661

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter