Carnavalsoptocht Albergen

Feest mee en vier op 16 februari vanaf 12.00 uur carnaval in de 1e GROTE optocht Twente van de Alberger Bökke. Altijd groot feest bij de eerste grote Twentse carnavalsoptocht waar zo'n tienduizenden mensen op af komen!

Vier carnaval in Albergen

Tussen de grote bouwwerken, muziekkorpsen en dweilorkesten door is er ook voldoende gelegenheid voor de loopgroepen, paren en eenlingen om hun creativiteit te etaleren. De deelnemers komen elk jaar uit de gehele regio. De optocht start om 12.00 uur. Er is GRATIS toegang!

Route

De Gentiaan – Veenpluis – Moutmolen – Molendijk – Bennekerstraat – Oude Schoolstraat – Hinvertsweg – Geert Grote straat – Hoofdstraat – Zenderseweg – Kapittelhuisstraat – Hobergenstraat – Philip Robbenstraat

Noaberfeest

Na de optocht van de Alberger Bökke op zondag 16 februari, wordt voor de zevende keer het Noaberfeest gevierd. Het Noaberfeest zal weer plaatsvinden op de grote parkeerplaats naast Residentie de Vette Bok (zaal Morshuis).

De prijzen van de optocht worden weer in de hal uitgereikt. De entree is gratis en de consumpties kunnen betaald worden met de bekende bonnen van de Alberger Bökke, die o.a. voor de gala’s worden gebruikt. Voor de bezoekers is er ook dit jaar weer een gratis button van het Noaberfeest, zolang de voorraad strekt. De kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en een warme hap is verkrijgbaar.


De Noaberfeestcommissie heet iedereen die weer ouderwets carnaval wil vieren van harte welkom!

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Hoofdstraat, Albergen

Tip je vrienden

facebook twitter