UITGESTELD Cabaret- Jan Riesewijk bij Erve Kampboer

Op zaterdagavond 16 mei om 20.00 uur staat Jan Riesewijk op de buhne bij Erve Kampboer. Hij brengt zijn beste werken van 25 jaar buutreednen, en natuurlijk in ons mooie Twents!

Jan Riesewijk is iemand die binnen de kortste keren de lachers op zijn hand krijgt.

Schitterde ooit als Mans in de succesvolle regiosoap Van Jonge Leu en Oale Groond van RTV Oost. Heeft zijn eigen inbreng in de jaarlijkse Twentse Ouderjaarsconference. Toert langs theaters met het muzikale gezelschap Tweeduuster. Samen brengen ze de voorstelling "In de tied", vijftien leedkes en vertelsels, geheel in dialect, waarin lief en leed de revue passeren.

Wie Lossernaar Jan Riesewijk vraagt wat hij nou eigenlijk doet, beroepsmatig gezien, krijgt een antwoord dat alle kanten op schiet. “In de eerste plaats ben ik ziekenverzorgende, op een psychogeriatrische afdeling. Ik werk veel met dementerenden. Dat is mijn vak. Al het andere, op een podium, doe ik erbij. In de carnavalsperiode ben ik buutreedner. Voor de rest pak ik de mooie dingen aan die mijn kant opkomen. Eigenlijk ben ik van alles een beetje.”

Deze avond bij Erve Kampboer brengt Jan zijn beste werken van 25 jaar buutreednen, en... natuurlijk in ons mooie Twents!

Aanvang: 20.00 uur Tickets zijn te reserveren via secretariaat@ervekampboer.nl of (0546) 631359.

Wanneer

Locatie

Erve Kampboer

Adres
Kampboerlaan 6, 7678VV Geesteren
Telefoon
0546-631359
E-mail
Website
www.ervekampboer.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter