In de zomerperiode organiseren wij als toeristische stichting iedere donderdag een zomerse fietstocht. Stap op de fiets, ontdek de mooiste plekjes in onze regio en geniet van vertier onderweg!

We hebben vier thema's bedacht, welke allen twee keer langs komen. In samenwerking met SBN-Tubbergen hebben we een viertal prachtige routes uitgestippeld. Variërend tussen de 40 en 60 km. Ieder thema kent een eigen route.

Meedoen aan de Glansrijke Vertellers zomerfietstocht is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Dit allemaal binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor je zomervakantie. Bij diverse tussenstops kun je bijvoorbeeld iets proeven of genieten van live muziek. Ook openen sommige ondernemers graag haar deuren voor een kijkje achter de schermen en bieden speciale acties. Zomaar een aantal leuke belevingen die je kunt verwachten tijdens een van deze fietstochten. Vertier tussen 12.00 - 17.00 uur. Deelname is gratis!

Routes afhalen?

Iedere week zullen de routes op donderdag gratis af te halen zijn bij de volgende ondernemers:
- Tourist Info de Beurs; Grotestraat 62 te Tubbergen
- Recreatiepark 'n Kaps; Tibsweg 2 te Tubbergen
- Tante Sien; Denekamperweg 210 te Vasse
- Camping Dal van de Mosbeek (Erve Nejhoes); Uelserweg 153 te Mander
- Camping de Molenhof; Kleijsenweg 7 te Reutum
- Landhotel 't Elshuys; Gravendijk 6 te Albergen
- Café Restaurant Waaijer; Hardenbergerweg 275 te Langeveen
- Bistro Kampkuiper; Almeloseweg 113 te Harbrinkhoek
- PLUS Wallerbosch Geesteren; De Veldstegge 5 te Geesteren

Of download hieronder gratis de routebeschrijving.

Fiets gezellig mee
Fiets gezellig mee

Ontdek de glansrijke thema's

27 augustus: Koffie bie de noabers

Fietsen in Twente is leuk en verrassend! Zeker in Tubbergen. Stap op je fiets en geniet van de mooie fietsroute door een prachtig, historisch landschap. Als fietsliefhebber ben je in Tubber­gen aan het goede adres. Fietsen in Tubbergen draait echt om de beleving van het verrassende landschap. Onderweg kom je gezellige koffiestops tegen, strijk neer op een terras en las een smaakvolle pauze in!

Tevens kom je langs Melktap Erve Scholten, waar je een lekker glaasje verse melk kunt tappen..rechtstreeks van de boerderij. De koeien van Erve Scholten hebben alle ruimte om lekker rond te grazen. Juist dat maakt de melk zo lekker. Proef zelf maar! Onbewerkt, vol van smaak én boordevol gezonde voedingsstoffen. En vergeet niet om een flesje (of meer) mee te nemen naar huis!

Tip je vrienden

facebook twitter