***

Hotel Gasterij De Bakker

In het hartje van het gezellige Twentse dorpje Vasse ligt "Gasterij De Bakker" tegenover de prachtige kerk. Geniet van een heerlijke overnachting!

Voel jezelf van harte welkom bij Gasterij de Bakker. Om het maximale uit je verblijf in Twente te halen is het aan te raden om in één van de zes sfeervolle hotelkamers van Gasterij de Bakker op te laden. Tegenover de kerk in Vasse, de parel van Twente, ben je van alle gemakken voorzien. Op de kamers heb je de beschikking over een telefoon, televisie, plafondventilator, klein balkon en een fijne badkamer met bad en/of douche en toilet. Neem vooral je fiets ook mee achterop de auto want je kunt heerlijk fietsen in de omgeving van Vasse. In hun binnen- en buitenfietsenstalling is ruimte genoeg en zijn er mogelijkheden om je fiets op te laden.

Lekker eten in Vasse

'S avonds hoef je ook niet meer op pad, want in het restaurant van Gasterij de Bakker schuif je 's avonds aan voor een smakelijk diner. De koks besteden hun uiterste zorg aan ieder gerecht. Wat dacht je van een Tournedos Pronvicial of een stukje kabeljauwfilet? Loat het oe smaken!

Of bekijk de website www.gasterijdebakker.nl/

Openingstijden

Hele jaar geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten hotel
  • Gratis Wifi
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter