Huttenkloas Brouwerij

Echt ambachtelijk gebrouwen bier uit Twente! Vanuit de brouwerij in Albergen brouwt Huttenkloas de lekkerste speciaalbieren. Geïnspireerd door Klaas Annink, de meest beruchte struikrover uit Twente.

Een misdadig lekker biertje!

Na eerst in Duitsland en in Raalte gebrouwen te hebben is de brouwerij vanaf 2017 gehuisvest in het dorp Albergen. Alles in onze brouwerij is handwerk en het bier wordt op écht ambachtelijke wijze gebrouwen. Een arbeidsintensief proces met als resultaat bieren waar de liefde en passie van af spat.

Brouwerij Huttenkloas heeft zich ontwikkeld tot een facilitair loonbrouwers bedrijf, die de dromen van anderen realiseert. Veel vaak kleine private/ plaatselijke merken doen jaarlijks een beroep op de diensten van de brouwerij om voor en samen met hen een bier te brouwen naar eigen recept. Dat komt neer op meer dan 100 verschillende biersoorten. Naast deze bieren brouwt Huttenkloas haar eigen speciaalbieren.

Historie, genieten, kwaliteit & smaak zijn de vier kernwaarden die garant staan voor een heerlijk bier van Brouwerij Huttenkloas.

Rondleiding en proeverij

Tijdens deze rondleiding geven wij uitleg over wie wij zijn, wat wij maken en hoe onze bieren gebrouwen worden. Beleef hoe graan, hop, gist en water verwerkt worden tot een lekker biertje.

Geïnteresseerd in de brouwerij en de verhalen achter de lekkerste biertjes? Bij Huttenkloas vertellen ze je graag meer! Ervaren, zien en ruiken hoe de bieren gemaakt worden? Of wat dacht je van proeven?

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.

In overleg is alles mogelijk. Gegarandeerd een leuk uitje! Neem contact op met rondleiding@huttenkloas.nl of bel 074-2590805

Of bekijk de website huttenkloas.nl/

Openingstijden

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.


contactinformatie

 

Ootmarsumseweg 95
7665 RW Albergen

074-2590805

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter