Vakantiehuisjes Dennenoord

Op ons erf vind je naast Theehuis Dennenoord ook een aantal vakantiehuisjes. Een kleinschalig vakantiepark, welke de ideale uitvalsbasis is om lekker te fietsen, te wandelen en de omgeving van noord-oost Twente te verkennen.

Alle bekende natuurgebieden zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar. Wij beschikken over een viertal vakantiehuisjes voor twee personen en drie houten huisjes voor zes personen.

Huisjes

Op het mooie erf staan een zevental vakantiehuisjes. De huisjes beschikken over openslaande tuindeuren naar een veranda of terras waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de natuur. De achterzijde van de huisjes grenzen aan een boomgaard of veldje. Lekker veel privacy.

De huisjes hebben een gezellig ingerichte woonkamer, keuken voorzien van diverse apparatuur (waaronder een oven en vaatwasser), en aparte slaapkamer. De huisjes worden verwarmd door centrale verwarming.

Op ons erf is ook een speeltuintje met een leuke boomhut, glijbaan, schommel en zandbak voor de kleintjes aanwezig. Tevens een kapschuur waar fietsen droog gestald kunnen worden. Er is een centrale wasmachine en droger aanwezig in het washok. Op afspraak kan hier gewassen worden.

Voor families die meerdere huisjes willen huren is het aan te raden om de Pimpelmees erbij te nemen. We hebben dit huisje speciaal ingericht zodat er een ruime woonkamer is ontstaan die gebruikt kan worden als groepsruimte. Ideaal als de kleintjes al in bed liggen. Op ons kleinschalige terrein is een babyfoon prima bruikbaar.

Of bekijk de website www.vakantiehuisjesdennenoord.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter