Dreeduuster

Dreeduuster is het moment tussen in- en uitademen. Dat wordt na licht, schemer en duuster langzaam helder door onverwachte wendingen, verrassende kwinkslagen en intrigerende personages. De hoofdpersoon is IE. Een miez’n oertukker die leert te leven in Twente, de taal ontdekt en het volk probeert te begrijpen.

Dreeduuster is het moment tussen in- en uitademen. Dat wordt na licht, schemer en duuster langzaam helder door onverwachte wendingen, verrassende kwinkslagen en intrigerende personages. De hoofdpersoon is IE. Een miez’n oertukker die leert te leven in Twente, de taal ontdekt en het volk probeert te begrijpen. Zie hoe het geweten van IE van links naar rechts wordt geslingerd en wat wieze wiev’n voor IE in petto hebben? Wie schenkt er in deze dreeduustere droom geluk? En wat is dan het offer?

De bekende Diepenheimer André Manuel schreef voor alle locatievoorstellingen van Hydra de muziek en muziekteksten. Nu heeft hij ook voor Dreeduuster weer op zijn nuchtere en treffende wijze prachtige nummers geschreven. De creatieve wisselwerking tussen André Manuel en Nick Slot (artistiek leider Hydra) is al meer dan 20 jaar buitengewoon succesvol. Kiek, veul en luuster tussen licht, schemer en duuster naar hoe die chemie opnieuw samenkomt in deze avondvullende voorstelling. ↵ Er zijn nog voorstellingen op 18, 19, 20 en 21 mei. Aanvang 20.45 uur. Locatie: voormalig camping de Tutenberg te Vasse.

Kom naar de voorstelling kijken op één van de speeldata. Er zijn nog kaarten!

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 17,50 via Stadstheater De Bond Oldenzaal.

www.stadstheaterdebond.nl/theater/dreeduuster-hydra-theater/13-05-2022-20-45

Heel graag tot ziens daar!

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter