Loop Esch Door 2024

Stap uit je comfortzone en maak je klaar voor de ultieme hardloopervaring tijdens de 3e editie van Loop Esch Door! Dit jaar verwelkomen we enthousiaste deelnemers om deel te nemen aan een onvergetelijke dag vol sportiviteit en gezelligheid op zondag 20 oktober 2024.

Verken het prachtige parcours dat je meeneemt over de schilderachtige Tubbergse Esch, waar je kunt genieten van de adembenemende natuurlijke schoonheid. Laat je verrassen door de rustgevende omgeving terwijl je jezelf uitdaagt om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Naast het indrukwekkende landschap staat ook de levendige sfeer in het centrum van Esch garant voor een geweldige ervaring. Ontmoet medelopers, supporters en lokale bewoners terwijl je de energie van de gemeenschap omarmt.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent die de uitdaging aangaat om je grenzen te verleggen, of dat je liever op een ontspannen tempo wilt genieten van de omgeving door te wandelen, Loop Esch Door biedt voor ieder wat wils. Kies de afstand die bij jou past en loop of wandel mee op jouw eigen tempo.

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit geweldige evenement dat sportiviteit, natuur en gezelligheid samenbrengt. Loop Esch Door - een ervaring die je niet mag missen!

Wanneer

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter