SamenLoop voor Hoop weekend Tubbergen

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daaromheen hebben we een bijzonder programma samengesteld. Door de overweldigende toeloop is het niet meer mogelijk om je als team of deelnemer aan te melden bij onze SamenLoop.

De openingsceremonie zaterdag 21 september 2019 / 16:00 uur Onder warme aanmoediging van alle aanwezigen lopen mensen die kanker hebben gehad of nog in behandeling zijn - de survivors - samen met hun naasten de eerste ronde over het parcours. Met de openingsceremonie laten we zien dat we er voor elkaar zijn en dat er hoop is.

De Kaarsenceremonie zaterdag 21 september 2019 / 23:00 uur Als de avond valt steken we de kaarsen aan waardoor de kaarsenzakken met daarop een persoonlijke boodschap het parcours verlichten. Een emotioneel moment waarbij iedereen even stil staat. We steunen elkaar, herdenken mensen die zijn overleden aan kanker en steken mensen die ziek zijn een hart onder de riem.

De Slotceremonie zondag 22 september 2019 / 16:00 uur Na 24 uur lopen alle deelnemers begeleid door sfeervolle muziek en gehuld in hun paarse shirt de laatste ronde samen. Daarna wordt op het podium bekend gemaakt hoeveel geld er in totaal is opgehaald aan de hand van een cheque die aan KWF wordt overhandigd.

Wat is er te doen?
Wat is er te doen?

Koopzondag Tubbergen

Op zondag 22 september openen de winkeliers in het centrum van Tubbergen de deuren van 12.00 - 17.00 uur.

Wanneer

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen