Boeren- en minicampings

Stel jezelf eens voor dat je langzaamaan wakker wordt van de geluiden van koeien in de wei. Of een kraaiende haan. Of een tractor die op pad gaat om het land te bewerken. Zo wakker worden doe je natuurlijk op een boerencamping! In Tubbergen hebben we verschillende soorten boerencampings. Met eigen sanitair en zelfs een zwembad en WI-FI.

Boerencamping in Tubbergen

Boerencampings in Tubbergen

Zin in een boerderijvakantie? Elke ochtend een vers kopje melk, een kakelvers eitje en dikke yoghurt van de boeren uit de streek? Dan ben je in Tubbergen aan het juiste adres. In de weilanden, langs de bossen en heidevelden, zijn meerdere boerencampings om lekker tot rust te komen. Goed opladen, slowliving, langzaam weer terugkeren naar de basis. Dat doen we hier! Hoewel vroeger een boerencamping vaak betekende dat het echt back-to-basic was, zijn tegenwoordig de boerencampings vaak uitgerust met sanitair, WI-FI en soms zelfs een (klein) zwembad. Dat maakt het hele plaatje compleet en is dus een ware jackpot. Een heerlijk groen uitzicht en ontzettend veel rust, maar niet hoeven inleveren op comfort. In de buurt van Tubbergen zijn er genoeg plekken om een hengel uit te gooien en een middagje te gaan vissen. Neem je campingstoel mee en kijk of ze willen bijten! Met natuurgebied Springendal in de nabijheid weet je in ieder geval dat je kan rekenen op urenlang vermaak. Ook als het regent heeft deze 'tuin' van Tubbergen je genoeg te bieden.

Opladen op een boerencamping

De regio van Tubbergen verken je het beste door gebruik te maken van de talloze fiets- en wandelroutes. Als je dan na een dagje fietsen of wandelen weer helemaal opgeladen terug komt op de camping, hoef je alleen nog maar een goede maaltijd er in stoppen. Mocht je geen zin hebben om te koken is dat geen probleem. Er zijn meer dan genoeg lekkere restaurants te vinden in de buurt. Ga voor een chic 5 gangen diner of laat de daghap je goed smaken: ook wel zo lekker als iemand anders een keer kookt op vakantie.