Routetip

Magazine Buitenleven tipt mooie wandeling door het Springendal!

Leestijd 1 minuten 1750 x bekeken

In haar editie van januari/februari 2020 schenkt het magazine Buitenleven aandacht aan het mooie natuurgebied Het Springendal. Het afwisselende landschap biedt elke bocht een nieuw perspectief. Wandel door bossen, heidevelden en beekdalen. Ontdek deze mooie route.

Magazine Buitenleven

Buitenleven is een magazine voor mensen die de handen uit de mouwen steken, actief zijn en bewust omgaan met de natuur. In de editie van januari/februari schenken zij aandacht aan het mooie gebied van Tubbergen en Ootmarsum. Naast mooie foto's en een leuk redactioneel stuk is er ook een mooie route te vinden. Deze leid je door het prachtige natuurgebied Het Springendal en Dal van de Mosbeek.

Het Springendal

Boswachter Jeroen Buunen: “Tijdens een wandeling in het Springendal ontdek je het kleinschalige Twentse landschap. Laat je meevoeren langs houtwallen, akkers en kabbelende beekjes. Wandel door heidevelden, oude bossen en ontdek de karakteristieke stijl van de Twentse huizen en schuren. Even heb je het gevoel alsof je in het buitenland bent. Zo bijzonder mooi is het hier''.

Lees hier het gehele artikel van Magazine Buitenleven

Meer mooie wandelingen

Meer leuke routes ontdekking in de gemeente Tubbergen? Op onze website kun je mooie routes gemakkelijk gratis downloaden

Winterwonderland Het Springendal
Winterwonderland Het Springendal

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Lekker uit!

  De Bourgondische Wandeling een feest voor al uw zintuigen!

  Geschreven door Corine
 2. Glansrijke verteller

  Wat te doen met Pasen?

  Geschreven door Corine
 3. Routetip

  Wandeling ‘Maart roert z’n staart’ Dal van de Mosbeek

  Geschreven door Corine
 4. Lekker uit!

  Valentijnsdag 2023

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter