1. 0/9
  '

  Glansrijke verteller

  Trek je oranje t-shirt maar vast aan!

  Geschreven door

  Corine

  Het is alweer bijna Koningsdag! Dit jaar mogen alle festiviteiten weer doorgaan. Wij hebben wat oranje tips voor je verzameld! Dus trek je oranje shirt maar vast aan en ga op pad deze week.

 2. 9/9

  9.

  Kingsnight Fleringen

  Kingsnight Fleringen vier je samen met Fleetwood Back. Deze band staat garant voor een boeiende trip down memory lane. Met pitstops bij de grootste hits, maar ook bij de verborgen parels! Laat je meenemen door Fleetwood Back, bestaande uit door de wol geverfde muzikanten met één gedeelde passie... all they want is to see you smile!

 3. 8/9

  8.

  Kingsnight Langeveen

  Bij Café Nobbenhuis is het feest tijdens koningsavond! Geef je op voor de pubquiz, geniet van het optreden van Heer & Meester en vergeet vooral niet samen met jouw vrienden en familie te proosten op de koning!

 4. 7/9

  7.

  Wandel de Oranjeroute

  Binnenkort komen we met onze top 5 favoriete wandelingen in en rondom Tubbergen! Één daarvan is de oranje Route, ook wel beter bekend als Rondje Hambroek. Met 6,9 kilometer een ideale afstand om vervolgens na het wandelen neer te ploffen op het terras voor een oranjebittertje. Of bijvoorbeeld een oranje tompouce van de bakker!

 5. 6/9

  6.

  Koningsdag in Geesteren!

  Na het traditionele vlag hijsen onder de muzikale begeleiding van St. Caecilia op het Noaberplein, verzorgt de muziekvereniging een openluchtconcert en kunnen genodigden van de Zonnebloem en mantelzorgens aanschuiven voor een Koningsdagsbrunch. Sluit 's middags aan voor de familiefietstocht tussen 13:30 en 14:30 uur bij Erve Kampboer! De fietstocht eindigt deze middag bij Café Zaal Kottink waar tevens de prijsuitreiking plaatsvindt. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven op de aanwezige springkussens of lekker relaxen in de bioscoop.

 6. 5/9

  5.

  Koningsdag Langeveen & Bruinehaar

  Heb je helemaal zin in oranje suikerspinnen, kleedjesmarkt, vrijmarkt, koningsdagspelletjes en een koningsdagfeest? Kom dan op 27 april naar Langeveen & Bruinehaar voor één en al gezelligheid!

 7. 4/9

  4.

  Koningsdag in Tubbergen

  De Stichting Oranjewijk zorgt voor de inkleuring van Koningsdag in Tubbergen! Struin over de rommelmarkt (van 09.30 tot en met 12:00 uur). Meer van het fietsen? Trap mee vanaf 9.30 uur! Ook aan de wandelaars is gedacht, want van 13.00 tot 17.00 uur loop je mee met een leuke puzzelwandeltocht. De festiviteiten zijn bij café De Kroeg aan de Hardenbergerweg 5.

 8. 3/9

  3.

  Koningsdag Manderveen

  Op Koningsdag wordt er gestart met het hijsen van de vlag en de opening van het fietspad door Burgemeester Wilmien Haverkamp. Vanaf 10.00 uur liggen er prachtige wandel- en fietsroutes klaar! Ben je nou meer van de koopjes scoren, geniet dan van de braderie & rommelmarkt. Met zo'n 40 kramen zit er altijd wel wat voor je tussen! 's Middags kan je mee doen met de oranje klootschietersronde & beachvolleybal. Vertier voor jong én oud dus!

 9. 2/9

  2.

  Trekkertocht en Fietspuzzeltocht Langeveen

  Op Koningsdag begint in Langeveen bij café Nobbenhuis - tussen 11.00 en 13.00 uur - een fietspuzzeltocht over 25 kilometer, is er van 11.00 tot 16.00 uur een vrijmarkt en een tuinfeest met live muziek. Om 11.00 uur is ook het vertrek van een Oldtimer trekkertocht vanaf de kruising Hardenbergerweg/Vasserdijk.

 10. 1/9

  1.

  Kingpop Vasse!

  Zeg je ‘Koningsdag’ in Vasse, dan zeg je ‘Kingpop!’ Op koningsdag 27 april is het weer zover: het laagdrempelige festival vol vermaak, creatieve spektakels maar bovenal een muzikale dag voor jong en oud! Voor slechts 5 euro betreed je een prachtige locatie (weiland & boomgaard) en geniet je van verschillende optredens. Een festival met een Gouden Randje!

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kunst & cultuur

  De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

  Geschreven door Corine
 2. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter