Glasatelier Perles Art

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Perles Art is een glasatelier waar Paula Oude Hengel glaskralen brandt van o.a Moretti Effetre glas uit Murano, Reichenbach, Lausscha, CIM en Double Helix. Ze maakt kunstzinnige glaskralen met veel passie, allen met de hand vervaardigd. Geen kraal is hetzelfde.

Alle glaskralen zijn uniek en een ware blikvanger, blikvangers die het waard zijn om gezien te worden. Ze maakt kralen af tot glassieraden, afgewerkt met natuurlijke materialen zoals leer, rubber, hout, wol, vilt of Sterling zilver.

Paula Oude Hengel geeft workshops aan huis in haar glasatelier in Reutum. Wilt u zelf leren hoe u glaskralen kunt branden bij Perles Art, neem dan een kijkje op de website van Perles Art.

Herinnerings sieraden Het is mogelijk om de as van een dierbare overledene te verwerken in een glazen kraal. Een blijvende tastbare herinnering van uw dierbare. Op die manier kunt u uw geliefde altijd bij u dragen. De kraal wordt met de grootste zorg vervaardigd. De as veroorzaakt een mooi ''bubbeltjes''-effect, in transparant glas.

Of bekijk de website perles-art.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter